Bemutatkozás

A VB Reklám Kft. 2002-ben alakult meg, elsősorban reklám és marketing tevékenységre. Egy véletlen folytán lehetőséget kaptunk arra, hogy a jelenlegi fő partnerünk, a DS Smith Packaging Kft. elődje részére, (SCA Packaging Kft.) munkaerő kölcsönzés és bérmunka foglalkoztatás keretei keretein belül munkaerőt, ill. bérmunka szolgáltatást, gyártási tevékenységet nyújtsunk. A munkaerőpiac keresleti és kínálati oldalán jelentkező változások és igények miatt egyre inkább központi szerepet kapott ez a terület. Két célt tűztünk ki magunk elé. Az egyik, hogy partner cégeinknek a lehető leghamarabb, a lehető legjobb munkaerőt biztosítsuk. A másik pedig, hogy Munkavállalóink maradéktalanul elégedettek legyen az általunk felajánlott munkával.

Szemléletmódunk középpontjában az Ember áll, így erkölcsileg és jogilag is igyekszünk biztosítani Dolgozóink számára a biztos, stabil megélhetést nyújtó munkahelyet. Valljuk, hogy ha az ember motivált, garantálható a jó szak- és betanított munka és ez által a nagyobb termelékenység, ami a partnereink részére fontos szempont. Emberiesség, nyitottság és bizalom jellemez minket Munkavállalóink és Ügyfeleink felé egyaránt.

A célt folyamatosan a szemünk előtt tartva végezzük munkaerő toborzásainkat is. Gyors letisztult kommunikációval, könnyű elérhetőséggel, sok megjelenéssel, napjaink trendi hírcsatornáin vagyunk jelen a HR területén, így mindenki számára tudunk lehetőséget biztosítani arra, hogy kapcsolatba tudjon velünk lépni.

Munkatársaink elhivatottságának és szakértelmének köszönhetően évek óta sikeres munkálatokat folytatunk Partnereinknél, valamint Jelentkezőink is biztos szakmai kéz alatt kerülnek kiválasztásra.

Célunk a kölcsönösen gyümölcsöző, sikeres, szakmai és emberi együttműködés kialakítása és fenntartása Dolgozóinkkal és Megbízóinkkal, legyen az egyszeri, eseti munka kapcsolat, vagy hosszú távú, komplex tevékenység.

Mottónk: Hosszú távon, közösen!

VB Reklám Kft.
Postacím: 2803 Tatabánya Pf. 3104
Telefon/fax: +36 (34) 788 718